Görüntü Efekti

Mesafeli Satış Sözleşmesi

5 Ocak 2022 2022-02-18 3:15

mesafeli satis sözleşesi

kurumsal

Mesafeli Satış Sözleşmesi

SEAVİEW FARALYA, internet sitesini ziyaret eden sizlerin, paylaşmış olduğu bilgilerin gizliliğini sağlamayı ilke olarak kabul etmiştir. Bu nedenle işbu “Gizlilik Politikası” DENİZ MANZARASI TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ  tarafından işletilmekte olan www.seaviewfaralya.com internet sitesinin (“Site”) işletilmesi sırasında Site kullanıcıları/ziyaretçileri (“Veri Sahibi”) tarafından Şirket ile paylaşılan veya Şirket’in, Veri Sahibi’nin Site’yi kullanımı sırasında ürettiği kişisel verilerin kullanımına ilişkin koşul ve şartları açıklayarak sizi bilgilendirmek amacı ile oluşturulmuştur. SEAVİEW FARALYA tarafından sunulan hizmet kısaca “Hizmet” olarak anılacaktır.

KİŞİSEL VERİ VE VERİ İŞLEME NEDİR?

 “Gizlilik Politikası” çerçevesinde, kimliğinize ait kişisel bilgiler (ad, soyadı, TC kimlik numarası vb.) başta olmak üzere adres ve telefon bilgileri, meslek bilgisi, IP adresi, banka hesap bilgileri gibi sizinle ilişkilendirilebilir nitelikteki her türlü bilgiyi (“Kişisel Veri”) ve bunun bir özel türü olan Özel Nitelikli Kişisel Veri ise ırk, etnik köken, siyasi düşünce, felsefi inanç, din, mezhep veya diğer inançlar, kılık ve kıyafet, dernek, vakıf ya da sendika üyeliği, sağlık, cinsel hayat, ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleriyle ilgili verileriniz ile biyometrik ve genetik verileriniz gibi hassas nitelikli kişisel verileri (“Özel Nitelikli Kişisel Veri”) ifade eder ve işbu “Gizlilik Politikası”nın konusunu oluşturur.

GİZLİLİK POLİTİKASININ KAPSAMI

Sunulan hizmetin bir parçası olarak SEAVİEW FARALYA, hizmet alan sizlere ilişkin kişisel bilgileri işbu “Gizlilik Politikası” kapsamında toplayabilir, muhafaza edebilir ve/veya aktarabilir. Bu tür kişisel veri işleme faaliyetleri, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) ‘na uygun olarak yürütülür.

Sitemiz, üçüncü taraf web sitelerine giden bağlantılar içermekte olup verileriniz üçüncü kişilere aktarılabilir. Bu “Gizlilik Politikası”, bilgi aktarımı yapılan üçüncü tarafların gizlilik uygulamalarını yansıtmamaktadır ve onların gizlilik politikalarından ve/ veya kişisel verileri işleme faaliyetlerinden SEAVİEW FARALYA sorumlu değildir. İşbu “Gizlilik Politikası” SEAVİEW FARALYA’ın kendi kontrolü dışındaki uygulamalar, üçüncü taraflara ait web siteleri ve/veya platformlar tarafından toplanılan bilgiler, üçüncü taraflarca SEAVİEW FARALYA web sitesindeki bağlantılar üzerinden toplanan bilgiler veya SEAVİEW FARALYA’ın sponsor olduğu ve/veya katıldığı üçüncü taraf web siteleri üzerindeki başlıklar, kampanyalar ve diğer reklam veya tanıtımları kapsamamaktadır. Üçüncü tarafların kendi web siteleri yoluyla topladığı, sakladığı ve kullandığı kişisel verilere yönelik yapılan işlemlerden SEAVİEW FARALYA sorumlu olmayıp bu sitelerde kişisel bilgi vermeniz ve/veya bu siteleri kullanmanız / ziyaret etmeniz halinde o sitelerdeki gizlilik politikası ve hizmet kullanım şartları geçerlidir.

HANGİ KİŞİSEL VERİLERİNİZ İŞLENMEKTEDİR?

İşbu başlık altında, Şirket tarafından, Site’de verilen Hizmetler kapsamında bazı kişisel bilgileriniz işlenmektedir. Bu kişisel bilgiler şunları içerebilir: Kimlik bilgileriniz, iletişim bilgileriniz, kullanıcı /müşteri işlem bilgileriniz (rezervasyonunuzla doğrudan ilgili gerekli bilgiler, Otel’de konaklamanız ve ziyaretiniz ile ilgili bilgiler, Ürün veya hizmet satın almanızla ilgili bilgiler,vb), ödeme bilgileriniz, sizinle birlikte konaklama yapan kişilerin bilgileri, pazarlama ve iletişim tercihlerinize ilişkin kayıtlar, IP adresiniz, sitemizde görüntülediğiniz sayfalar, sitemizi mobil cihazınız ile ziyaret etmeniz halinde mobil cihazınızı tanıtan veriler ve bize vermeyi açıkça tercih ettiğiniz ve onayladığınız veya üçüncü kişilerden bu açık onayınız ile elde edebileceğimiz diğer her tür bilgi tarafımızdan toplanabilir, işlenebilir ve bu bilgiler kaydedilebilir. 

Ayrıca Site’de kullanıcı deneyimini geliştirmek, internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak ve istatistiki verileri takip etmek amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Yukarıda anılan kişisel verilerden bazıları çerezler kullanılarak elde edilebilir ve kullanıcılar, Site’yi kullanarak bu çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş sayılırlar. Çerezlerin işlevi, hangi tür çerezlerin kullanıldığı,kullanım amacı ve üçüncü kişilere yapılacak olan veri aktarımlarına ilişkin detaylı bilgi almak ve çerez tercihlerinizi değiştirmek için Çerez Politikası'nı  inceleyebilirsiniz.

Geri döndürülemeyecek şekilde anonim hale getirilen veriler ise, KVKK uyarınca kişisel veri olarak kabul edilmeyip bu verilere ilişkin işleme faaliyetleri işbu Gizlilik Politikası hükümleri ile bağlı olmaksızın gerçekleştirilir. 

KİŞİSEL VERİLERİNİZ HANGİ AMAÇLA İŞLENMEKTEDİR?

Kişisel bilgileriniz, SEAVİEW FARALYA BUTİK OTEL’den talep ettiğiniz hizmetin tarafınıza en iyi şekilde sağlanması, size sunulan ürün ve hizmetler ile talep ve beklentilerinizin gerçekleştirilmesi, müşterilerimize arzu edilen düzeyde konukseverlik ve kişisel deneyim sunulabilmesi, ürün ve hizmetlerimizden müşterilerimizi faydalandırmak için gerekli planlama, değerlendirme ve çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması; otelcilik ve konaklama hizmetlerimize ilişkin yazışma, bildirim ve rezervasyon onaylarının sağlanması; ürün ve hizmetlerin ilgili kişilerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sunulması; ilgili kişilerden gelen talep, öneri ve şikayetlerin takibi, değerlendirilmesi, müşteri memnuniyeti yönetimi ve bu kapsamda planlama, istatistik ve memnuniyet değerlendirme çalışmalarının uygulanması; ticari, hukuki ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması, Şirket'in ve Şirket'le iş ilişkisi içerisinde olan ilgili kişilerin hukuki, teknik ve ticari-iş güvenliğinin temini, iş ve ticari ilişkilerin yürütülmesi amaçlarıyla işlenebilmektedir.

Kişisel bilgileriniz, ayrıca daha iyi ve güvenilir ürün ve hizmet verebilmek ve sürdürülebilirliği sağlamak için kalite değerlendirme ve iyileştirme çalışmalarının yapılması ve üçüncü kişilerin hizmet sağlayıcı olarak teknik, lojistik ve benzeri diğer işlevlerini bizim adımıza yerine getirmelerini sağlanması gibi amaçlarla da işlenebilmektedir.

Ayrıca kişisel bilgileriniz, açık rızanız olması koşuluyla ürün ve hizmetlerimize yönelik reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülerek tanıtım, promosyon, kampanya, teklif, bülten, etkinlik ve benzeri konularda bilgilendirme yapılması ve diğer pazarlama iletişimleri için de kullanılabilir.

Yukarıdaki amaçlar doğrultusunda topladığımız kişisel verilerinizi aşağıda belirtilen hukuki sebeplerden bir veya birkaçına dayanarak işlemekteyiz:

-Açık rızanızın bulunması,
-Türkiye Cumhuriyeti’nde yürürlükte olan kanun ve yönetmelik hükümlerinin işlemeyi gerekli kılması,
-Fiili imkânsızlık nedeniyle rızanızı açıklayamayacak durumdayken şahsınızın veya bir başkasının yaşamı veya vücut bütünlüğünün korunması için zorunlu olması,
-Tarafınız veya firmanızla akdetmiş olduğumuz sözleşmenin ifası için gerekli olması,
-Yasal yükümlülüklerimizin yerine getirilmesi amacıyla kişisel verilerinizin işlenmesinin gerekli olması,
-Kişisel verinizin tarafınızca alenileştirilmiş olması,
-Şirket olarak yasal veya sözleşmesel haklarımızın kullanılması veya korunması için gerekli olması,
-Temel hak ve özgürlüklerinize zarar vermemek kaydıyla kişisel verilerinizin işlenmesinin meşru menfaatimiz için gerekli olması.

İşlediğimiz tüm kişisel verilerinizi, KVKK ve diğer mevzuatta zorunlu kılınan sürelere uygun şekilde ve her halükârda yukarıdaki meşru amaçlar ortadan kalkmadığı müddetçe gerekli tüm idari ve teknik tedbirleri almak suretiyle muhafaza etmekteyiz.

KİŞİSEL VERİLERİNİZ KİMLERLE PAYLAŞILMAKTADIR?

Şirket, Veri Sahibi’ne ait kişisel verileri işbu Gizlilik Politikası ile belirlenen amaçların gerçekleştirilebilmesi için Şirket’imize hizmet sunan yurtiçi ve yurtdışında bulunan üçüncü kişilere, söz konusu hizmetlerin temini amacıyla sınırlı olmak üzere aktarılabilecektir.

Şirket,kişisel verilerinizi Veri Sahibi deneyiminin geliştirilmesi (iyileştirme ve kişiselleştirme dâhil), Veri Sahibi’nin güvenliğini sağlamak, hileli ya da izinsiz kullanımları tespit etmek, operasyonel değerlendirme yapmak, Site hizmetlerine ilişkin hataları gidermek ve işbu Gizlilik Politikası’nda yer alan amaçlardan herhangi birisini gerçekleştirebilmek için SMS, eposta, bülten gönderimi yapanlar da dahil olmak üzere dış kaynak hizmet sağlayıcıları,hukuk büroları, yetkili kurum ve kuruluşlar, araştırma şirketleri, depolama, arşivleme, bilişim teknolojileri desteği (sunucu, hosting, yazılım, bulut bilişim vb.) alanlarında destek aldığımız hizmet sağlayıcıları ve danışmanlık firmaları gibi üçüncü kişiler ile paylaşabilir. 

Ayrıca, İşbu “Gizlilik Politikası”nda belirtilen ve SEAVİEW FARALYA tarafından elde edilen kişisel verilerin  bir kısmı, reklamların hedef kitleye uyarlanabilmesini sağlamak amacıyla, yalnızca diğer kullanıcılara ait bilgilerle birlikte toplu olmak üzere reklam verenlerle paylaşılabilir. Bu kapsamda herhangi bir şekilde kişisel bilgi verilmez, sadece grup olarak kullanıcı eğilimleri ile ilgili bir takım analizler yapmak, bilgileri anonimleştirerek istatistiksel çalışmalar gerçekleştirmek ve segmentasyon amacıyla kullanılır.

SEAVİEW FARALYA , aşağıdaki sebeplerden herhangi birisi dolayısıyla da Kişisel Veri’lerinizi ifşa edebilir: (i) yasal gereklilikler doğrultusunda; (ii) idari ve adli işlemlere ve idari ya da yargı mercilerinin  taleplerine uymak amacıyla; (iii) Hizmet Şartlarını yürütmek amacıyla; (iv) faaliyetlerini korumak amacıyla; (v) SEAVİEW FARALYA’nın, sizin ya da üçüncü kişilerin haklarını, gizliliğini, güvenliğini ya da mallarını korumak adına makul tedbirleri gerçekleştirmek ya da karşılaşılabilecek zararları sınırlamayı mümkün kılmak amacıyla.

Kullanıcılar’ın Site’de paylaştıkları tüm bilgilere sadece kendileri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece kendileri değiştirebilmektedir. SEAVİEW FARALYA dışında herhangi bir üçüncü kişinin, sizin onayınız bulunmaksızın bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir.

Site’de bir işlem yaptığınızda size ait mali bilgilerin, işleminizi gerçekleştirmek için zorunlu olarak gerekli üçüncü kişilere (bankalar, kredi kartı şirketleri vb.) verilmesini kabul etmektesiniz. Paylaşılacak bilgiler kredi kartı numarası, son kullanma tarihi, CVV2 de dahil gerekli tüm mali bilgileri içerir. Bu tür bilgiler SEAVİEW FARALYA nezdinde işlenmez, saklanmaz. Ancak söz konusu işlem ile ilgili olarak kredi kartı ve/veya banka hesap bilgilerini içermeksizin mevcut özet işlem bilgisi SEAVİEW FARALYA tarafından işlenebilir.

VERİ SAHİBİ OLARAK HAKLARINIZ NELERDİR?

Şirket bünyesinde işlenmekte olan verilerinize ilişkin olarak aşağıda sayılan haklarınızın bulunduğunu belirtmek isteriz:

(1) Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,
(2) Kişisel verileriniz işleniyorsa bunlara ilişkin bilgi edinme,
(3) Kişisel verilerinizin işlenme amacının ne olduğu ve kişisel verilerinizin amacına uygun olarak kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
(4) Varsa yurtiçinde veya yurtdışında verilerin aktarıldığı üçüncü kişilerin kimler olduğunu ve hangi verilerin aktarıldığını öğrenme,
(5) İşlenen kişisel verilerin eksik veya yanlış olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,
(6) Kişisel verilerinizin düzeltilmesi, silinmesi ya da yok edilmesi halinde bu işlemlerin kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
(7) Kişisel verilerinizin işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kalkması veya kişisel verilerinizin güncelliğini kaybetmesi halinde, işlenmiş olunan kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
(8) İşlenen kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
(9) Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

Yukarıda yer alan taleplerinize ilişkin başvuru işlemleri için Kişisel Verilerin Korunmasına İlişkin Aydınlatma Metni'ni inceleyebilir ve taleplerinizi, KVKK Kapsamında Başvuru Formu’nu doldurup yazılı olarak veya kayıtlı elektronik posta adresi, güvenli elektronik imza, mobil imza veya tarafımıza daha önce bildirdiğiniz ve sistemimizde kayıtlı olan elektronik posta adresiniz vasıtasıyla iletebilirsiniz.

Talepleriniz, talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içerisinde ücretsiz olarak değerlendirilerek sonuçlandıracaktır.

Şirket’e yöneltilen talepleri kabul edebilir veya gerekçesini açıklamak suretiyle reddedebilir ve bu cevabı yazılı olarak veya elektronik ortamda talepte bulunan kişiye iletebiliriz. Talebin kabul edilmesi halinde, Şirket olarak talebin gereğini derhal yerine getirmekle yükümlüyüz. Yöneltmiş olduğunuz taleplerin Şirket tarafından reddedilmesi, Şirket tarafından verilen cevaptan memnun kalmamanız veya cevap verilmemesi halinde, cevabın tarafınıza bildirildiği tarihten itibaren 30 gün ve cevap verilmemesi halinde 30 günlük sürenin sonundan itibaren 30 gün içerisinde Kişisel Verileri Koruma Kurulu’na şikâyette bulunabilirsiniz.

Bunun dışında SEAVİEW FARALYA  tarafından sunulan Hizmet’e ilişkin herhangi bir ticari elektronik ileti almak istememeniz halinde de buna ilişkin ret hakkınızı da seaviewfaralya@gmail.com adresine yapacağınız bildirim ile ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

KİŞİSEL VERİLERİNİZ NE KADAR SÜRE İLE SAKLANIR?

SEAVİEW FARALYA, ilgili mevzuat icabı daha uzun bir saklama süresinin gerekli kılınmadığı ya da buna izin verilmediği takdirde, Kişisel Veri’lerinizi, işbu “Gizlilik Politikası’nda belirtilen işleme amaçlarının gerektirdiği süre boyunca saklayacaktır.

Buna ek olarak, Şirket, Veri Sahibi ile arasında doğabilecek herhangi bir uyuşmazlık durumunda, uyuşmazlık kapsamında gerekli savunmaların gerçekleştirilebilmesi amacıyla sınırlı olmak üzere ve ilgili mevzuat uyarınca belirlenen zamanaşımı süreleri boyunca kişisel verileri saklayabilecektir. 

VERİ GÜVENLİĞİNİN SAĞLANMASI

SEAVİEW FARALYA, kişisel bilgileri kesinlikle gizli tutmayı, bunu bir sır saklama yükümü olarak addetmeyi ve kişisel verilerin gizliliği, güvenliği ve bütünlüğünü korumak için gerekli ve makul korumaları sağlamak, söz konusu verilerin herhangi bir kayba, suiistimale, hukuka aykırı kullanıma ya da değişikliğe uğramaması ve kişisel bilginin tamamının veya herhangi bir kısmının, yasal yükümlülükleri saklı kalmak kaydıyla, kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye ifşasını önlemek için gerekli tüm tedbirleri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir.

Site üzerinden başka uygulamalara bağlantı verilmesi halinde, Şirket uygulamaların gizlilik politikaları ve içeriklerine yönelik herhangi bir sorumluluk taşımamaktadır.

POLİTİKA GÜNCELLENMESİ

SEAVİEW FARALYA, gizlilik ve veri koruma prensiplerini güncel tutmak ve ilgili mevzuata uygun hale getirmek için işbu Gizlilik Politikası’nın içeriğini dilediği zaman değiştirebilir. Değişen Gizlilik Politikası SEAVİEW FARALYA web sitesinde ilan edilecektir. Bu nedenle Gizlilik Politikası’nı periyodik olarak gözden geçirmenizi öneririz. SEAVİEW FARALYA’ın değişiklik yaptığı Gizlilik Politikası hükümleri Site’de yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır. Site’nin değişiklik yapıldıktan sonra da kullanılmaya devam edilmesi, değişikliklerin tarafınızdan kabul edilmiş olduğu anlamına gelecektir.

 

SEAVİEW FARALYA İLETİŞİM BİLGİLERİ

İşbu gizlilik politikası, Türkiye’de kurulu ve aşağıda bilgileri verilen DENİZ MANZARASI TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ tarafından “Veri Sorumlusu” sıfatıyla ilgili veri sahibi kişilere hitaben düzenlenmiştir.

Ticari Unvan: DENİZ MANZARASI TURİZM VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

Adres: Faralya Mahallesi Kızılcakaya Sokak No: 90 48500 Fethiye/Muğla

Telefon: +90 252 642 1127

E-mail: seaviewfaralya@gmail.com

Mersis No: 0291 1330 2610 0001

KEP adresi:

Son Güncelleme Tarihi: 02.12.2021

Geçerlilik Tarihi: -

instagram

misafir yorumları

العنود
العنود
30/01/2022
Doğrulanmış
مكاااان موجود عشان تعيش فيه اجمل واروق اللحظات، واو باختصار
Derya Konanc
Derya Konanc
10/01/2022
Doğrulanmış
Seaview Faralya’da kalınılacak en güzel yer. Adeta Maldivler’de, denizin içine açılan bir otelde konaklıyormuş gibi - nefes kesen, yatağınızdan sonsuzluğa uzanan bir manzara . Harika bir konaklama ve mis gibi odalar. Hizmet kalitesi, temizliği, kahvaltısı da çok üst düzeyde. Özellikle Otel Müdürü Tuğba hanım’ın ilgisi, konuklara ayırdığı zaman, Mustafa bey’in ve diğer personelin de sıcaklığı bizi inanılmaz memnun etti. Mutlaka tavsiye ediyorum. Seaview’da konaklamak ömrünüzü uzatır.;)
Retika Lakhiani
Retika Lakhiani
04/01/2022
Doğrulanmış
This hotel is everything a couple would need. From views, to the service to the rooms itself! Absolutely amazing!
Alp Arslan
Alp Arslan
08/12/2021
Doğrulanmış
Mükemmel. Anemon odasında harika bir balayı geçirdik. Deniz manzarası ve hemen yanımızdaki orman manzarası büyüleyiciydi. Doğada tek başımıza ısıtmalı havuzda ve jakuzide keyif yapmak adeta Bali’de hissettirdi. Dekorasyon, Hizmet ve yemekler çok iyi. Her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş. Fiyatlar uygun.
Şeyma Tavlak
Şeyma Tavlak
27/11/2021
Doğrulanmış
Her şey kelimenin tam anlamıyla mükemmeldi.🙏🏻🙏🏻 İşletmenin baştan sona tüm personeli güleryüzlü anlayışlı ve güzel enerjili hepsine burdan bir kez daha kucak dolusu teşekkürler. ❤️Odalar harika, çok temiz ve kullanışlı hiç düşünmeden her tarih gelinebilecek bir otel. Mutfağı çok lezzetli ayrıca🤌🏻. Hiç bir yere çıkma isteğiniz olmadan sonsuz huzura kavuşabilirsiniz ☺️ Manzara ve jakuziden bahsetmiyorum bile ☺️
Eray Akbulut
Eray Akbulut
04/11/2021
Doğrulanmış
Tuğba Hanım ve ekibi sizleri şımartmak için ellerinden geleni yapıyorlar, tam anlamıyla kusursuz bir hizmet anlayışları var, ilgilerine çok teşekkürler!
Barış DMR
Barış DMR
26/10/2021
Doğrulanmış
Öncelikle personel çok Güler yüzlü ve kibar. 2 gün kaldık kahvaltı çok güzeldi akşam yemekleri de gayet güzeldi hijyen ve temizlik zerre hata yoktu bu konuda çok hassas olduğumuzu söylemek isterim herşey kusursuzdu teşekkürler
YASİN YURT
YASİN YURT
23/10/2021
Doğrulanmış
Eşimle beraber balayı için Eylül ayının sonunu tercih ettik herşeyiyle mükemmel bir otel odalar gayet temiz ve konforlu özel havuz olması ve jakuzisi olması bizim tercih sebebimiz oldu çok memnun kaldık sabah kahvaltısı ve akşam yemekleri gayet başarılı sessiz sakin huzurlu bir tatil geçirmek isteyenler için bire bir .
Jawad Almasarweh
Jawad Almasarweh
15/10/2021
Doğrulanmış
Superb experience, highly recommended! WhatsApp room services available. Restaurant avaliable. More expensive than other places to stay but highly recommended
Beyza Erkul
Beyza Erkul
24/09/2021
Doğrulanmış
Rüya gibi 3 gün geçirdik. Her anlamda kusursuz ve eksiksiz olan bir tatildi. Sea View Faralya ekibine sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz: ) 🤍🌸

Nefes kesici özel süitlerimiz Seaview Faralya’da
geçireceğiniz vakti çok özel kılacak...

“Gözlerden uzak tatil yapma fırsatı yakalayabileceğiniz, mavinin ve yeşilin her tonunu barındıran huzurlu bir konaklama imkanı için Seaview Faralya yanınızda.

Müsaitliği Kontrol Et

1 Oda , 1 Yetişkin , 0 Çocuklar
Odalar
yetişkinler
çocuk

Seaview Faralya
Tüm sorularınız için bize yazın.

×
Canlı destek